Ankie Feron | Synthese
https://www.synthese-geleen.nl/ankie-feron/l166c11
   
  Synthese geleen over ons

  OVER ONS

  Synthese centrum voor onderzoek en behandeling

  Binnen ons centrum zijn de volgende disciplines gevestigd: logopedie, ergotherapie, psychologie, dyslexie en studiebegeleiding basis- en middelbaar onderwijs. Op basis van onze gezamenlijke deskundigheid zijn wij in staat cliëntgerichte zorg op maat te bieden aan kinderen, jeugdigen en volwassenen. Daar waar wenselijk of noodzakelijk zullen wij als multidisciplinair team samenwerken.

  Samen maken wij het verschil! Wij zijn een enthousiast team en wij vinden een goed en persoonlijk contact met onze cliënten belangrijk. Wanneer onze cliënten tevreden Synthese verlaten, dan zijn wij ook tevreden!

  MISSIE : Wij bieden op professionele wijze kwalitatief goede zorg op maat aan kinderen, jeugdigen en volwassenen. Samen staan wij sterker! 

  VISIE : Wij hebben respect voor de individuele eigenheid. De persoon en zijn omgeving staan centraal. Elke persoon heeft recht op zijn/haar eigen beschikkingsrecht, samen met de omgeving. De persoon wordt in de gelegenheid gesteld om de eigen regie te voeren om groei te optimaliseren. De hulpverlener is gericht op het verminderen van beperkingen en het optimaliseren van eigen mogelijkheden. Wij gaan voor laagdrempeligheid, persoonlijk contact en korte lijnen naar verwijzers en omgeving. Er wordt zorggedragen voor continuïteit van de zorg en een beperkte wachttijd. Wij werken volgens de laatste wetenschappelijke inzichten binnen onze disciplines en maken gebruik van evidence-based methodieken en best practices.  

  Op basis van onze gezamenlijke deskundigheid zijn wij in staat persoonsgerichte zorg op maat te bieden aan kinderen, jeugdigen en volwassenen. Daar waar wenselijk of noodzakelijk zullen wij als multidisciplinair team samenwerken. 

  Samen maken wij het verschil en staan wij sterker! 

  Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
  Neem contact met ons op

  Het team van Synthese

  Ankie Feron

  Onze locaties

  Hoofdlocatie

  Mauritslaan 42-44
  6161 HW Geleen

  Nevenlocatie

  Mauritslaan 24a
  6161 HW Geleen

  Nevenlocatie

  Mauritslaan 93
  6161 HW Geleen

  BS De Kluis

  Meeuwenlaan 4
  6165 SW Geleen

  Kindcentr. Reuzepas

  Verdistraat 25
  6164 CK Geleen

  Landjwaer

  Landweringstraat 112
  6133 AJ Sittard

  BS El Habib

  Silexstraat 41
  6216 XB Maastricht

  MIK Kinderdagverblijf 't Boemeltje

  Jan van Salmstraat 5
  6121 NE Born

  MIK kinderdagverblijf De Wigwam

  Borrekuil 1
  6163 AA Geleen