Zorgcoöperatie Limburg | Synthese
https://www.synthese-geleen.nl/zorgcooeperatie-limburg/l181c3
   
  synthese geleen nieuws

  NIEUWS

  Zorgcoöperatie Limburg

  Samen sterk voor jeugdzorg

  Zorgcoöperatie Limburg – Samen sterk voor jeugdzorg

  Met 9 jeugdhulporganisaties hebben we onze krachten gebundeld in Zorgcoöperatie Limburg. Binnen de zorgcoöperatie hebben we alle jeugdzorg onder één paraplu en kunnen we snel schakelen tussen het verschillende aanbod op basis van de behoefte en de zorgvraag van de cliënt en het systeem. We bieden vanuit de kracht van onze combinatie en expertise een uitgebreid aanbod aan behandeling en begeleiding voor jeugd. Zorgcoöperatie Limburg kenmerkt zich door de oprechte betrokkenheid, een goede bereikbaarheid en de capaciteit om snel te acteren en te schakelen over de muren van de individuele organisaties heen. We gaan samen voor kwaliteit, zorg op maat en passende hulp aan jeugdigen en hun systeem. Samen sterk voor jeugdzorg!  

  Zorgcoöperatie Limburg is verheugd te kunnen meedelen dat we middels deze gezamenlijke aanbesteding voldoen aan de gestelde eisen en vanaf 1 januari 2023 één van de drie gecontracteerde partijen zijn voor de behandeling en begeleiding van jeugd in Zuid-Limburg.  

  Zorgcoöperatie Limburg bundelt de krachten van Active4you, aXnaga, Cessio, Coöperatie Limburgse Zorgboeren, ECLG expertisecentrum leren & gedrag, MTSR, PPB Limburg, Synthese en Zorggroep Vizie. Op de hoogte blijven van ons zorgaanbod, onze werkwijze en nieuwe ontwikkelingen? Neem een kijkje op onze site: www.zorgcooperatie-nederland.nl/regio/Zuid-Limburg. Volg daarnaast de LinkedIn-pagina van Zorgcoöperatie Limburg.

  Zorgcoöperatie Limburg geniet na dit fantastische nieuws alvast van een warm kerstgevoel, en dat 2023 een zorgzaam jaar voor ons allemaal mag worden!